Bestel je een bruin bankstel online

Bankstel online kopen

Ben je op zoek naar een bruin bankstel of een andere kleur bank? Kies dan voor de nieuwe collectie modulaire banken, gemaakt van een effen stoffen met houten of metalen poten. Deze bankstellen passen niet alleen mooi in een rustig Scandinavisch woonhuis, maar is ook heel goed te combineren met een industriële look in het interieur.  In de nieuwe collectie bankstellen zitten diverse varianten.

Elk bankstel is net weer iets anders door dat er kan worden gekozen in verschillende materialen en opstellingen. Je kunt deze nieuwe bankstellen online via de website bestellen en binnen twee weken kun je  heerlijk op je nieuwe bruine bank of het bankstel van een andere kleur relaxen. 

Stel een bruin bankstel naar eigen wens samen

bruin bankstel kiezen

De collectie modulaire bankstellen kun je zelf naar wens samenstellen. De naam zegt het eigenlijk al maar modulaire meubels betekent dat deze zijn opgebouwd uit verschillende stukken. Hierdoor kun je zelf naar wens een bankstel in het bruin of een bankstel met bruin en beige samenstellen. Wil je een extra loungestuk rechts of liever links?

Het maakt niet uit, wat voor jou het fijnste zit.  Op de website kun je een bruin bankstel, een wit bankstel of wat voor kleur jij ook wilt zelf samenstellen. Je kunt allereerst kiezen voor de afmetingen van de bankstellen. Ga je voor een extra brede bank van 2 meter of liever een kleine tweezitter? Ook kun je kiezen hoe breed de armleuningen en het zitvlak moeten zijn. Daarna kies je wel onderstel je wilt hebben bij de bank. Dit kan een metalen onderstel zijn maar kunnen ook houten poten zijn.

Je hebt daarnaast ook nog keuze uit zwart, wit of grijs en de soort onderstel. Dat kan variëren van 4 dikke vierkanten poten tot een elegant rond onderstel. En daarna kun je de bekleding en kleur kiezen. De bekleding is altijd stof, maar je hebt de keuze uit effen of met een klein werkje in de stof. Voor de kleuren heb je keuze uit een bruin bankstel, een witte, zwart, donkergroen, donkerblauw, grijs of een okergele bank. Vraag ons gerust om kleuradvies!

Vakwerk en eigentijds

De collectie modulaire banken onderscheiden zich doordat het eigentijdse banken zijn. Daarnaast is het vakwerk. Een bankstel wordt altijd door hoogwaardige meubelmakers in elkaar gezet, precies zoals jij hem hebt besteld. Doordat het maatwerk is kan het eindproduct nog weleens iets verschillen van de plaatjes die je online op de website zag.

Maar wees niet ongerust, de kleur van de bekleding wijkt nooit af. Het bruine bankstel wat je online zou mooi vond is nog steeds mooi als de bruin bankstel thuis is afgeleverd.  Je kunt er op vertrouwen dat je een unieke en prachtige bank hebt gekocht. Nadat je op de website het bruine bankstel of welke kleur je ook hebt gekozen hebt samengesteld krijg je een offere.

Is alles correct en bent je akkoord met de prijs? Dan gaan wij aan de slag voor jou. Binnen een twee, maximaal drie weken is de bank naar jouw dromen gemaakt. Je krijgt een bericht dat het bankstel klaar staat en kunt ervoor kiezen om hem zelf op te halen of bezorgen. En dan is het relaxen geblazen op het nieuwe bankstel.

Bericht auteur: Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *